Educatieve foto's planten CZW

DE PLANTEN VAN DE ZANDWINNING EN HUN NAMEN

Slijkgroen met Grote waterweegbree

Van de bijna 250 soorten planten die u kunt vinden op het terrein van de CZW, zijn er door Helma Tielemans en Frans Smit ruim 100 op de foto gezet en op naam gebracht. Als u de naam van een mooi plantje wilt weten, heeft u een goede kans de foto van de door u gezochte plant daarbij aan te treffen.

Via onderstaande link kunt u naar de educatieve foto's van de Ecologische Werkgroep Weert Zuid.

Flickr openen ?! handig om te weten:

Als je Flickr geopend hebt, zie je alleen de foto's. De namen van de plantjes zie je nog niet. Als je de naam wilt zien, moet je met de muis op de foto gaan staan. Bij de vertikale foto's is dat niet voldoende en moet je nog even op de tekst gaan staan.

Je kunt de foto's vergroten door op de foto te klikken. Maar, daarna gaat alles niet snel !!!  Je kunt hier wel doorgaan naar de volgende vergrote foto door rechts van de foto te klikken, en je kunt terug naar de vorige vergrote foto door links te klikken.

Wil je een nog grotere foto? Dan klikken op de drie punjes rechts onder. "Vieuw all sizes" geeft een nog groter beeld.

Nadeel: je kunt niet direct terug naar het overzicht. Daarvoor moet je eerst alle stappen terug (pijltjes helemaal bovenaan). Let op: als je Flickr direct afsluit, ben je helemaal uit de site, en moet je opnieuw beginnen.